לגדל משפחה ולהישאר בחיים
עוגת שוקולד ללא קמח
15 Minutes
4 Servings
Introduction
כמה מרכיבים נגישים שיש בכל מטבח בריא וקצת עבודה ואתם בדרך לאושר שוקולדי
Steps
לאפות ב180 מעלות בערך 45 דקות או עד שהקיסם באמצע יוצא יבש.
העוגה תתבקע, אם לא רוצים יש לשים כלי עם מיים בתחתית התנור זה יגרום לפחות ביקוע ולתת לעוגה לנוח לאחר האפיה עם דלת קצת פתוחה בערך רבע שעה.
גנאש שוקולד-
2 כפות שמן קוקוס
פלטה וחצי של שוקולד מריר
לאחר המסה מערבבים ונותנים לנוח כ5 דק' לפני ששופכים.
בהתחלה עם הכף בצדדים ואז את כל השאר.
How to make
מערבבים את המרכיבים, העיסה צריכה להיות נוזלית כמו לפנקיייק עם דלילה מדי תוסיפו עוד כמה כפות קמח.
לאפות ב180 מעלות בערך 45 דקות או עד שהקיסם באמצע יוצא יבש.
העוגה תתבקע, אם לא רוצים יש לשים כלי עם מיים בתחתית התנור זה יגרום לפחות ביקוע ולתת לעוגה לנוח לאחר האפיה עם דלת קצת פתוחה בערך רבע שעה.
גנאש שוקולד-
2 כפות שמן קוקוס
פלטה וחצי של שוקולד מריר
לאחר המסה מערבבים ונותנים לנוח כ5 דק' לפני ששופכים.
בהתחלה עם הכף בצדדים ואז את כל השאר.
Ingredients
2 כוסות חלב צמחי
¾ כוס סוכר או סווטנגו
2 כפיות וניל תמצית או סוכר וניל
כוס חמאת בוטנים – אני השתמשתי בנוזלית כמו של החברה B&D או קליית גת
אם משתמשים ביותר צ'אנקית כמו סקיפי יש לערבב עם טיפה מיים חמים שתהיה יותר נוזלית.
¼ כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
כוס וחצי קמח תפוחי אדמה
50 גרם שקדים
2 כפות פשתן
חלה עם הכף בצדדים ואז את כל השאר.