לגדל משפחה ולהישאר בחיים
עוגת קוקוס רכה ונפלאה
55 Minutes
5 Servings
Introduction
כרוצים עוגת גבינה טבעונית או פרווה מבלי שהיא תרגיש כזאת
Steps
מערבבים את המרכיבים, העיסה צריכה להיות נוזלית כמו לפנקיייק עם דלילה מדי תוסיפו עוד כמה כפות קמח.
לאפות ב180 מעלות בערך 45 דקות או עד שהקיסם באמצע יוצא יבש.
העוגה תתבקע, אם לא רוצים יש לשים כלי עם מיים בתחתית התנור זה יגרום לפחות ביקוע ולתת לעוגה לנוח לאחר האפיה עם דלת קצת פתוחה בערך רבע שעה.
קרם קוקוס
פותחים פחית קרם קוקוס לאחר שעמדה כשעתיים במקרר ומוציאים את כל הקרם, מקציפים בבלנד ידני יחד עם 2 כפות אבקת סוכר.
לאחר שהקצפת מוכנה, מורחים רק כאשר העוגה התקררה לחלוטין (אחרת הקצפת תהרס)
ומצפים בשבבים קוקוס קלויים.
How to make
Ingredients
חצי כוס שקדים
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי קמח תפוחי אדמה
כוס וחצי של חלב שקדים עם 2 כפות חומץ תפוחים
חצי כוס שמן זרעי ענבים
3 כפות אבקת סוכר- גם כאן ניתן להחליף לסוויטנגו או מייפל או אגבה בהירים- קחו בחשבון שתצטרכו להוסיף עוד קמח כי זה נוזלי.
2 כפיות סוכר וניל
חצי כפית מלח
2כפיות אבקת אפיה
3 כפות ממרח שקדיה – לא חייב אבל מומלץ מאוד